Terugblik 2022 en wat brengt 2023.

 

Waar zal ik beginnen, ik vertel alleen de highlights anders wordt het een hele kluif om te lezen. Mijn vriend Ronald zei begin van het jaar, kijk uit Pasquale de whisky wereld is een mannenwereld en vrouwen zijn niet echt welkom. Nou april 2022 stapte ik die wereld binnen, ja ik werd met argusogen bekeken maar niet lastig gevallen. Voelde me sterk en krachtig. Ik denk de eerste beste man die het lef heeft om, gaat gestrekt het pand uit. Ik denk dat mijn lengte en manier van communiceren de bekende flapuit methode het ijs doet smelten. Ik ben er en je hebt er maar mee te dealen. Vanaf april is het in een sneltreinvaart gegaan, bezocht de ene naar de andere whisky festival en Gin/rum samen met Peggy. Whisky Festivals bezoek ik alleen. Ronald werkt er dus die zie ik aan het eind als we samen naar onze hotelkamer lopen. In de tussentijd is Spiritinthekitchen opgericht ons bedrijf ik ben vooral bezig met het vervaardigen van luxe bonbons, Webbeheer, Public Relations en de onderhoud aan onze website en Instagram. December was voor ons een goede bonbon maand, veel geëxperimenteerd met gedistilleerde goedjes en ingrediënten en lekker verkocht. Rondom EMS heb ik een stapje terug gedaan bij ASR een stapje erbij gezet, meer actief voor het team D&I en het volgen van workshops. Ploegleider geworden voor de ehbo en bhv, ja het gaat goed. Vindt steeds meer mijn draai daar in Utrecht.

Met Ronald ga ik vaker op stap, die werkt hard en dus ook tijd om eens samen te ontspannen en ook in 2023 en de jaren erop gaan we dat eens lekker doorzetten. Ook Peggy mijn hartsvriendin ga ik meer zien, want ik merk dat ik niet echt zonder haar kan. De band tussen mij en hen beiden is niet te vergelijken.

Vanaf 2023 zal ik ook merendeel in Duitsland zijn, om het bedrijf Living On Pluche te lanceren met mijn 4 Duitse vriendinnen. Ik ben ook gastdocente voor het ROC en MBO voor Stichting LEF en ik ga als vrijwilliger meewerken voor de Kinderboekenweek en het voorlees traject op basisscholen in Utrecht. Mijn persoonlijke ontwikkeling gaat als een raket, voel me steeds meer mezelf worden. Ook in 2023 struin ik de whisky festivals af. Maar daarnaast heb ik ook nog evenementen waarop ik werkzaam ben voor EMS.  Maar vooral genieten met en van mijn geliefden.