Stilzitten, no way!

ASR Nederland 

Ik werk bij ASR Nederland, daar ben ik werkzaam geweest binnen verschillende bedrijfsonderdelen zowel voor de zakelijke markt als de particulieren schadeverzekeringsmarkt. Ik ben nu al heel wat jaartjes werkzaam binnen schade particulier. Ik hou me niet bezig met het accepteren van verzekeringen. Maar met ander specialistisch werk. 

Daarnaast ben ik inzetbaar voor de EHBO en Bedrijfshulpverlening, en sinds kort ook werkzaam als ploegleider daar geef ik sturing aan een team bij een calamiteit en ik zet groot- en kleinschalige oefeningen uit voor mijn EHBO en BHV collega's. 

EMS

Dat EHBO mij niet vreemd is en dat ik ook graag uitvoer komt doordat ik sinds 31 december 2012 werkzaam ben bij EMS BV dat staat voor Event Medical Service. Ik verleen medische zorg bij festivals, beurzen, bedrijfsfeesten en sportevenementen, dat doe ik in team verband maar ook alleen, mijn vaste werklocatie waar ik alleen werk is bij het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Dat zijn veel al beurzen en bedrijfsfeesten maar stilzitten is er niet bij er gebeurd genoeg op de werkvloer.

Op festivals heb je meer te maken met alcohol- en drugsintoxicaties en bij de bedrijfsfeesten de alcohol en andere letsels. 

Binnen EMS heb ik diverse opleidingen gevolgd om als evenementen hulpverlener zelfstandig te kunnen werken en beslissingen te nemen.

ASR Foundation 

Vanaf eind januari 2023, ben ik ook gastdocente op diverse MBO en ROC scholen daar geef ik samen met een andere gastdocent (e) gastlessen over LEF Leven en Financiën voor de leeftijdscategorie 15 tot 22 jaar, hoe ga je om met geld en hoe bereik je sneller je doel.

Spirit in the Kitchen

Ronald en ik hebben naast onze FwB vriendschap, een de bedrijfje genaamd "Spirit in the kitchen" wij bereiden gerechten met gedistilleerde dranken. Voor nu is het nog hobbymatig omdat we in een opstartfase zitten en aan het kijken zijn, hoe we dit een level hoger neer kunnen zetten. Mijn insteek is om medio januari/februari 2023 niet alleen online er mee aan de slag gaan maar ook fysiek, hoe en wat daar zijn we nog over aan het brainstormen. Het beheren en updaten van de website, de PR en de redactie neem ik voor mijn rekening. Knutselen met food en gedistilleerde dranken, dat doe ik samen met mijn lief en das keigaaf sta vaak rond middernacht in mijn eigen keuken te fröbelen en hij bij die van hem, en soms samen in zijn keuken. We promoten Spiritinthekitchen ook, als ik naar whisky gerelateerde evenementen ga dan heb ik mijn blouse aan met het logo van SpiritintheKitchen en we delen visitekaartjes uit.

Maar goed wil je zien wat we samen bereiden, neem vrijblijvend een kijkje op www.spiritinthekitchen.nl